OVER HAAR

citaat3

Reeds van bij de start vertrok Sylvie's Hairdesign vanuit een duidelijk concept: elke vrouw of man is uniek en verdient een eigen uitstraling. Daarom gaat elk kapsel nog steeds door de creatieve handen van Sylvie zelf. Vinger aan de polslag van de nieuwste tendensen houden is een must. Regelmatige bijscholingen in Londen (Vidal Sassoon, Sanrizz) en Milaan zorgen voor zeldzame vaardigheden en haartechnieken die up-to-date blijven.
Jouw haar verdient alleen de beste en duurzaamste producten. Voor kleuring, hair-repair en hair-nutrition werken we al jaren graag met gerenommeerde partners die hun expertise elke dag bewijzen zoals Renbow met de producten Aloxxi (kleuring) en Medavita (shampoo en lotion).Alleen op die manier ben je verzekerd van een verleidelijk en gezond kapsel waarmee je bij de tijd blijft. De tijd van zelfzekerheid, klasse en stijl.

 

aloxxi1
medavita1
alcina1
great1

citaat4

Great Lenghts

Boven het alledaagse uitstijgen: dat kan met de nieuwste technieken zoals Great Lenghts en traditionele extensions. Lang haar? Volumineus haar? Haar met karakter?
Met de GL-Apps geven we een nieuwe, onzichtbare meerwaarde aan je natuurlijke haargroei.
Schouderlang of stijlvol opgestoken haar? Sylvie's Hairdesign zorgt voor een geslaagd resultaat dat iedereen laat omkijken.

Juwelen

Een mooi kapsel en een fijn gelaat verdienen originele en passende accessoires. Ben je op zoek naar iets heel speciaals? Iets dat niemand heeft? Sylvie weet altijd de nieuwste sieraden te vinden en brengt ze ook in jouw bereik. Passen, uitproberen en kiezen... We hebben altijd wel dat hebbedingetje dat mooi matcht bij jouw stijl en jouw temperament.

Juwelen - armbandjes - oorhangers - halskettingen - fijne dingen voor in het haar.

MAKE UP

Stralen als de mooiste bruid of lekker opvallen op een fijne party? Laat je make-up aanbrengen door een professional. We maskeren kleine onvolmaaktheden en accentueren je mooiste trekken. We houden rekening met je natuurlijk huidtype, maken van je ogen echte kijkers en laten lippen sensueel glanzen. We werken met betrouwbare en huidvriendelijke producten zoals Alcina, op basis van mineralen en natuurlijke bestanddelen. Natuurlijk mag je ook hier rekenen op een natuurlijke uitstraling en een complete look.